Skip to content

Live verslag en Foto's SLIM In de Lift 8 februari 2008

Vrijdagavond 8 februari 2008, voor de tweede keer een gratis SLIM-avond in de nieuwe XiniX, de werknaam was Plug 'n Play, maar dat is SLIM In de Lift geworden. Op de eerste SLIM-avond van 11 januari was het podium voor Doyle en ST4R. Met vrijwilligers van SLIM achter de knoppen en de bar, plus de nodige muzikanten als bezoekers. Dat is de bedoeling van muzikanten voor muzikanten, mijn avond kon niet meer stuk. Er werd ook nog goed gespeeld door Doyle en ST4R, wat wil je nog meer?

De tweede vrijdagavond (8 februari 2008) was voor Streetedge en Sobek. Punk en metal op één podium, dat kan alleen met succes bij SLIM In de Lift, want zoals ik al zij, van muzikanten voor muzikanten. Support your local scene! Streetedge trapte af en ging zoals een punkband doet snel en strak, de gitarist had iets met zijn voet maar dat was niet te horen, goed optreden. Toen Sobek, met de vleermuizen als ritme tandem konden de gitaristen helemaal loos gaan en dat deden ze! Het was gewoon super.

Er zijn weer opnamen door SLIM gemaakt voor zowel de muziekanten als voor het archief, want WebRadio SLIM draait continu en ook deze opnamen gaan op onze webradio draaien.

Op naar de volgende SLIM In de Lift op vrijdag 14 maart 2008, ik ben er zeker!

groet DIK

Bekijk de foto's van SLIM In de Lift in onze fotogalerij

Meld je ook aan met je band voor SLIM In de Lift

SLIM In de Lift 8 februari 2008 gitarist Snoek van Sobek