Skip to content

Slim in de Lift

HOPPAA! Lekker, februari, hoor je dat? D'r zit metal in de maand! Vanavond twee dikke bands op het programma die gegarandeerd je gezicht van 'meh' naar 'YAY' veranderen en je mét oorsuis én voldaan achterlaten!


Face Shifter
Face Shifter, vroeger bekend als Rusted, brengt stevige gitaar riffs, diepe bass loopjes, strakke drums, stevige vocals en grunts en creëert daarmee opzwepende muziek. Voor de 2e keer staan we op het podium met onze huidige samenstelling.

Face Shifter gaat nogmaals een show neerzetten om nooit meer te vergeten!


Oorsuys
Oorsuys is een Arhemse recht voor z’n raap Grunge Anno Nu band, een hecht vriendencollectief voortgekomen uit de band Nefalem. We sluiten geen compromis als het gaat om intensiteit, de nummers knallen als een lawine over je heen met vers geplukte Muffs, gefrituurde Beats, geflambeerde Vocalen en dit alles in een rijke saus van Distortions.
We gaan het fenomeen oorsuis niet uit de weg. Na elk optreden en een avond repeteren gaan we vrolijk meefluitend met suis in onze oren huiswaarts, voldaan en stuiterend van ons eigen geluid. We zijn er zo blij mee dat we de band er naar hebben genoemd.
Van invloed op ons geluid zijn de talrijke jaren 90 Grunge bands: Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains en Silverchair. Ook Deftones, Metallica, System of a Down en onze illustere landgenoten van John Coffey vormen een grote inspiratiebron.
Als je toch de pedalen aanzet, doe het dan vol gas!
Wij zijn Oorsuys.
Wij jagen je na lang nadat je ons gehoord hebt.

EMBRACE LOUDNESS!