Skip to content

Slim in de Lift 3 juni 2016

 De eerste band speelt rond 22:00, de tweede band rond 23:00.
Vanavond met: Asphyxiate en Mulch


Asphyxiate:


Voordat Asphyxiate ontstond was de naam van de band Alter-native. De band bestond toen uit Mads Vink, Sander van der Hof, Mark Veenstra en Youri van Middelkoop. Na ongeveer een jaar zonder zanger te hebben gespeeld is Jelle Harmen van mourik erbij gekomen. Vanaf dat moment is de naam Alter-Native veranderd naar Asphyxiate. In de huidige setting speelt: Mads Vink rhythem guitar, Sander van der Hof lead guitar, Mark Veenstra drums, Youri van Middelkoop bass guitar en Jelle Harmen van Mourik doet de vocals. Alle leden komen uit de omgeving Nieuwedijk en repeteren ook daar in de Xinix.
Op dit moment is de band een Three days grace tribute band. De muziek van Three days grace spreekt alle bandleden aan en op deze manier leren we de muziekstijl kennen. Later is het de bedoeling dat we het coveren achter ons laten en beginnen met het schrijven van eigen nummers.


Mulch:


Mulch is een organische bodembedekker met als belangrijkste doel de nadelen van het plaatselijke klimaat te compenseren. De band Mulch legt met een aanstekelijke set een voedingsbodem waaruit originele ideen kunnen ontspruiten. In een muzikaal klimaat dat steeds meer op zeker lijkt te spelen kiest Mulch voor het experiment en improvisatie.
Mulch is een psychedelische rockband met duidelijke wortels in de stoner en grunge van de jaren '90. De band is binnen de kaders van 'het liedje' altijd op zoek naar het nu, waardoor een live-set voor het publiek vaak even verrassend is als voor de leden zelf. Mulch kent een grote liefde voor puntige 3-minuten songs, maar schuwt uitgesponnen dynamische jampartijen niet.
### PRIJZEN ###
Niet-leden: € Gratis // Leden: Gratis // Jeugdleden: Gratis
### TIJDEN ###
Zaal open om 21:00 uur, aanvang om 22:00 uur.