Skip to content

SLIM Be Creative Festival in Xinix

Op Paaszondag 8 April organiseert SLIM het eerste ‘’SLIM Be Creative Festival’’. Reden hiervoor is om creatief bezig te zijn met muziek, met elkaar en voor elkaar. Het festival is voor jong en oud, beginners en gevorderden. Soloartiesten, duo’s en trio’s. Per act zullen drie nummers worden gespeeld waarvan minimaal één eigen nummer. Laat je inspireren door muziek van deze creatieve muzikanten!

De deelnemers zijn : Get Around (Jari, Robin), een akoestisch duo voortgekomen uit de workshopband Broken Down, Judy Blank is toetseniste/zangeres en schrijft nummers bij de band Gus’h, Huxley Green (Erik Korsman) zanger bij The Brave, maar ook een begenadigd solo artiest. Yacco Den Toom en Helga Buitelaar als Yonder) Toen deze twee rasmuzikanten hun krachten bundelden bleken er wonderschone muzikale schilderijtjes te ontstaan. Oude rot in het vak maar zichzelf blijvend vernieuwende Joeke Knijft (zang/gitaar) samen met Christine Jansen (zang) en Johan Broeder (Cajon) gaan ze optreden als ‘’Jack Knife And The Shameful Sinners‘’.En verder Arno Yard en Remco Kuijpers het Duo wat zo puur en zuiver is. Daarnaast worden een aantal muzikale verrassingsacts gepresenteerd.

Het festival zal worden afgesloten door de Rockband ‘’VOL’’.

In het vochtige najaar van 2011 is diep in de Brabantse klei een 5-mans formatie ontstaan genaamd VOL. Bestaande uit Sven Veldhuizen op drums, Jeroen van Vugt op gitaar/bas, Elmar Veldhuizen op gitaar/bas en Friso Hoeksema op toetsen en Rob Vos is de zanger van de band.

Kom dus allemaal naar het SLIM Be Creative Festival in Xinix!

  • Datum: zondag 8 april 2012
  • Zaal open: 15:00 uur
  • Aanvang: 15:30 uur
  • Entree: GRATIS
  • Locatie: Xinix zaal
  • Plaats: Doornseweg 2b, Nieuwendijk

Houd de website www.slimweb.org in de gaten voor het volledige programma

SLIM Be Creative festival