Skip to content

Ingebruikname nieuwe oefenruimten

Beste Muzikanten,

Je ziet het al! Ons samenwonen in het XiniX-gebouw is per 1 januari een feit. We zijn verhuisd. Je vindt het nieuwe gebouw naast de Tamoil benzinepomp aan de oprit naar de A-27 (Breda).

In de onderste verdieping zijn vier nieuwe oefenruimten, het kantoortje van beheerder Dik, de studio, bergruimten en een grotere oefenruimte die ook door Harmonie Crescendo gebruikt wordt. Deze kelder is de muziekwerkplaats van het XiniXgebouw.

Voor dagelijks in- en uitgaan maakt iedereen gebruik van de ingang aan de achterkant/zijkant van het gebouw; noem het de artiesteningang... Daar vind je een goederenlift voor zware spullen en een trap naar beneden. De hoofdingang wordt alleen gebruikt als er podiumactiviteiten zijn.

Zoals in onze vorige brief al vermeld staat gaan de tarieven iets omhoog. SLIM hanteerde sinds 1.1.2004 het tot nu gebruikte tarief, vanwege de beperkte mogelijkheden op Het Fort. Nu gaan we er technisch en qua comfort en wat betreft oefentijd (open van 19.00 tot 23.00 uur) flink op vooruit, dus we hebben een inflatiecorrectie toegepast.

Per 1 januari 2008 gaan per dagdeel de volgende tarieven gelden:

Incidenteel inclusief backline: € 24,00
Incidenteel jeugd inclusief backline: € 12,00 (alleen daluren in overleg met beheerder)
Kwartaal contract zonder backline: € 20,00
Halfjaarcontract zonder backline: € 18,00
Jaarcontract zonder backline: € 16,00
Huur extra drumstel voor contracten: € 3,00
Huur extra (bas)versterker: € 2,00
Huur extra bekkens: € 2,00
Berging groot: (per maand) € 15,00
Berging klein: (per maand) € 10,00

Bovenstaande tarieven gelden tot 1 januari 2009. Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd. Voor vragen kun je altijd terecht bij Dik. De oefenruimten houden ons telefoonnummer t.w. 0183 504265.

Met SLIMme groet,
Het bestuur