Skip to content

AlteNU viert feest!

Op 31 augustus wordt er een feest georganiseerd door de leden van AlteNU. AlteNU maakt op deze dag haar plannen bekend op de gebieden wonen, werken en recreƫren. Naast het bekendmaken van deze plannen zijn er live optredens van verschillende regionale bands en is er een DJ aanwezig. Momenteel is ook de locatie voor het event bekend, namelijk Fort Altena te Werkendam.

De optredende regionale bands zijn:

Het startersbestuur AlteNU is in het leven geroepen om de vergrijzing van het Land van Heusden en Altena tegen te gaan. Jongeren vertrekken na of tijdens de studie naar de grote steden. AlteNU probeert met diverse initiatieven het Land van Heusden en Altena weer interessant te maken voor deze jongeren. Dit op de vlakken wonen, werken en recreƫren. Een uniek project in het kader van maatschappelijk investeren en een initiatief van woonservice Meander uit Werkendam.

AlteNU bestaat uit zes jongeren verspreid over Het Land van Heusden & Altena. Dit zijn: Koen Barendrecht (24) uit Giessen, Henri Verhagen (21) uit Meeuwen, Jochem Westerlaken (24) uit Almkerk, Mariska Hoeke (22) uit Hank, Samantha van Breugel (22) uit Almkerk en Marjolein van den Berg (20) uit Werkendam.

 Altenu viert feest