Skip to content

SLIM Be Creative Festival 5 April 2015

De muzikanten op 5 april zijn:

Acoustic Tree bestaat uit Leonie, Tania en Merel. Sinds de middelbare school maken ze samen muziek. En met succes: de dames hebben al op de Zomerfeesten in Gorinchem en Sziget in Boedapest gespeeld!


Yonder is het resultaat van de samenwerking tussen zangeres en tekstschrijfster Helga Buitelaar en gitarist en componist Yacco den Toom. Toen deze twee rasmuzikanten hun krachten bundelden bleken er wonderschone muzikale schilderijtjes te ontstaan: vergezichtjes waarin dagelijkse taferelen van de menselijke emoties liefdevol neergeschreven en bezongen worden.

Prjct Invsble bestaat uit Marco Vlot en Nancy Bijland, beiden bekend van de band Salvador. Over Prjct Invsble zeggen ze zelf: “Project invisible, to find what has never been lost. !Free music art!”

Su is al vanaf haar 10e jaar bezig met gitaar spelen. Op haar 13e is ze begonnen met zingen, in het 15e levensjaar was ze begonnen met eigen nummers te maken en deed ze voor het eerst mee aan het singer songwriter festival in de Xinix.

Rens Ouburg:Hij speelt in verschillende bands o.a. Sugar Sweet, Stephen Wings And The Regulars,  The Royal Engineers. Ook speelt hij met  Andy Frasco een Amerikaanse Muzikant.

Judy Blank: Ze heeft al op diverse grote festivals gestaan zoals: North Sea Jazz, Low Lands en binnenkort Pinkpop!
Het rauwe, maar gecontroleerde randje haar stem sleept je mee naar de verhalen in haar liedjes. Vaak met piano, soms met gitaar tussendoor.


Gadget is 4 meiden, 4 stemmige zang, 2 gitaren, 1 basgitaar, 1 piano en 1 cello. Gitaarpop-unplugged is het resultaat. Fijne popliedjes, soms klein en breekbaar, maar soms ook flink wat tempo erin met een mini-rockrandje.

Kom dus allemaal naar het SLIM Be Creative Festival in Xinix! De eerste act zal beginnen om 15:30, het festival wordt om 18:00 afgesloten door Gadget. Tijdens de pauze zal het publiek vermaakt worden de zingende bartender: Bertan!

Datum: zondag 5 april 2015
Zaal open: 15:00 u
Aanvang: 15:30 u
Entree: GRATIS
Locatie: Xinix zaal
Plaats: Doornseweg 2b, Nieuwendijk