Skip to content

Veldslag in Tilburg!

De regionale muziekscene heeft weer van zich laten horen! En hoe: 3 bands (De Theezakjes, Mayday13 en SugarSweet) staan in de landelijke finale van de wereldwijde Emergenza bandwedstrijd in de grote zaal van de 013. Gezien er maar 13 bands meedoen in de finale is de kans aanzienlijk dat één van 'onze' bands er met de hoofdprijs vandoor gaat! Het regionale muziekgeschiedenisboek krijgt er weer een heel mooi hoofdstuk bij, iets wat je niet wilt missen dus. 

Om ervoor te ...zorgen dat iedereen maximaal mee kan genieten van deze avond hebben we de handen ineen geslagen, zodat zoveel mogelijk mensen de nu al historische shows live kunnen beleven. Er zal door ons een bus geregeld worden, zodat je voor een zacht prijsje verzekerd bent van een veilige heen- en terugreis. Het gaat een mooie avond worden!

Wil je er zeker van zijn dat je een kaartje kunt krijgen?! Stuur alvast een mailtje naar kaartenemergenza@sugarsweetmusic.nl met daarin het aantal kaarten dat je wil kopen en of je wel of niet met de bus mee wil. De kaarten zijn €12,50 (aan de deur €18), wil je de busreis erbij wordt het maximaal €20 maar deze prijs wordt nog nader bepaald!