Skip to content

CD Presentatie SU zondag 9 maart 2014

Presentatie van de debuut-cd van SU!
 

Aanstaande zondag, 9 maart, zal de onlangs opgenomen cd van Sujeewa van Kinderen uit Sleeuwijk officieel feestelijk gepresenteerd worden op het Xinix poppodium te Nieuwendijk.
Iedereen is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn en kennis te maken met dit bijzondere talent.
Sujeewa begon haar muzikale carrière reeds op tienjarige leeftijd. Met heel veel enthousiasme leerde zij gitaar spelen en sinds haar vijftiende is zij begonnen met het schrijven van haar eigen songteksten die zij al vele malen op verschillende podia ten gehoor heeft gebracht. Dit tot groot genoegen van jong maar ook ouder publiek.
 

Nu is haar eerste cd geproduceerd. Een cd met elf songs, liedjes die in de loop van de tijd door haar geschreven zijn en die geïnspireerd zijn op haar ervaringen in vriendschap en liefde maar die ook ontstaan zijn in tijden dat het leven niet altijd vanzelfsprekend gemakkelijk was. Haar nieuwste nummer is met heel veel liefde gewijd aan haar afgelopen zomer geboren neefje: ‘Little Jay’.
Sujeewa is zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van de cd-productie. De opname ervan is mede mogelijk gemaakt door Marco Vlot (gitarist van Salvador) en Dik Brienen die de opnameruimte en de geweldige Taylor gitaar beschikbaar heeft gesteld.
Het is als het ware een live cd geworden want zowel gitaar als zang zijn tegelijkertijd opgenomen. Het bleek namelijk dat dit een veel natuurlijkere klank opleverde. Zeker met de toevoeging van nog een enkel klein effect.
 

Datum: zondag 9 maart 2014 / van 16.00 tot 17.30 uur (Daarna open jam)
Zaal open: 15:30 uur
Locatie: Xinix poppodium
Adres: Doornseweg 2b 4255 ZG Nieuwendijk

www.facebook.com/SUsingersongwriter