Skip to content

Open Jams in XiniX

SLIM zit nu alweer 3 jaar in het Xinixgebouw en is al daar even lang aan het jammen. We hebben in overleg met het Xinixbestuur besloten de jams soms wat meer aandacht te geven. Elke tweede zondagmiddag en derde dinsdagavond van de maand staat het podium van de grote zaal open. De jams zijn bedoeld om XiniX op de kaart te zetten als een volwaardig muziekcentrum. Vooral natuurlijk om lekker muziek te maken in een lekkere sfeer.

Wij zijn met z’n allen verantwoordelijk voor en afhankelijk van het bestaan van het Xinixgebouw (dat voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt is door SLIM). Het is daarom logisch dat er flink gebruik van gemaakt wordt. Een ander belang is het voortbestaan van deze faciliteit!

Aanwezigheid van muzikanten is natuurlijk nodig, maar er moeten ook mensen luisteren. En het is natuurlijk ook gewoon gezellig om een middagje of avondje langs te komen. Oftewel: iedereen is welkom. Misschien wil je als band een nieuw nummer uitproberen? Moet kunnen!

De tijden zijn: zondag 16.00-20.00 uur en dinsdag van 20.00-23.00 uur. Het meebrengen van een jamtaart wordt gewaardeerd. En een lekker zoutje of zoetje is ook prima. De rest hebben we in huis, oftewel: de bar is open!

SLIM Open Jam sessions