Skip to content

Slim in de Lift

De vrijwilligers van SLIM blijven aan de gang! En de bandjes ook!
Voor het herfstfestival is er op 3 november al een top avond met SLIM in de LIFT. SKINANSIE en The Broken White Vans komen een avondje topmuziek verzorgen. Echte muzikanten met echte kwaliteit.
Kom kijken en vooral luisteren, entreegeld is niet nodig om binnen te komen, dat geld kun je rechtstreeks aan de bar besteden.
Hoe cool is dat??


The Broken White Vans
Wij zijn een jong bandje bestaand uit Vincent Bogaard (gitarist en zanger), Bart Schijf (gitarist), Mitchel Vet (drummer) en Albert Terhaar (bassist en toetsenist) uit de omgeving Gorinchem. Samen spelen we covers van rockklassiekers tot nieuwere poprock. Ook spelen we eigen nummers geschreven door Vincent Bogaard.

De band is ongeveer twee jaar geleden ontstaan op het Fortes Lyceum, waar we een stevige basis hebben en de huisband zijn. U kunt simpele maar catchy songs van ons verwachten!

www.facebook.com/thebrokenwhitevans


Skinansie
Skinansie is een nieuwe energieke Skunk Anansie coverband. Op het Waterpoortfestival in Gorcum van afgelopen jaar waren zij een fijne verassing. We hebben dan ook te maken met een mix van muzikale zwaargewichten met wat jaren op de teller en verse jonge input!

Zangeres en muzikante Helga Buitelaar (bijnaam: “de Gorcumse Janis Joplin”) raakte ge├»nspireerd door de vocale uitdagingen in de muziek van Skunk Anansie en de tekstuele diepgang. Zij verzamelde de band bij elkaar en noemde het project: Skinansie.
Op bas: Chico Abelino, die op het moment veel furore maakt in heel Europa met zijn band: Musest. Yacco den Toom, een ervaren Gorcumse blues gitarist, verlegt zijn grenzen op gitaar. Met Johan van Drunen op drums en Marco Kuipers op toetsen was de band bijna compleet. De laatste aanvulling betreft de Blombita's: Erin en Dane Blom, dochters van Helga die de messcherpe backings verzorgen.
Het belooft een lekkere stampende bak muziek te worden!

www.facebook.com/Skinansie-1380616315283826