Skip to content

Slim in de Lift 2 Juni 2017

Amado is in 2012 afgestudeerd aan de Herman Brood Academie in zang. De afgelopen jaren heeft hij in vier verschillende bands gezeten en met deze bands intensief rondgetoerd door Nederland en BelgiĆ«.
Sinds november 2014 is Amado als solo popmuzikant verder gegaan, dit resulteerde in een eigen geschreven en gecomponeerd album geheten: “Falling From The Sky”. Grote inspiratiebronnen zijn onder andere Jack Savoretti, Kings of Leon en Kurt Vile.REDDSOME is de artiestennaam van zanger/gitarist Pascal Vermeulen. Na een aantal jaren in diverse bands gespeeld te hebben, heeft hij in 2014 de keuze gemaakt om onder de naam REDDSOME zelf nummers te schrijven met zijn eigen unieke sound.Op 6-jarige leeftijd kreeg Pascal zijn eerste akoestische gitaar. Door de platencollectie van zijn vader is hij al snel in contact gekomen met het geluid van de elektrische gitaar. Het duurde dan ook niet lang voordat hij van zijn ouders zijn eerste elektrische gitaar kreeg. Met deze gitaar ging er een wereld voor hem open; de verschillende sounds die hij uit de gitaar kon halen vond hij toen al geweldig. Door zijn klassieke basis en zijn brede muzikale invloeden van onder andere Queen, John Mayer en Toto heeft Pascal een eigen sound ontwikkeld die te omschrijven is als krachtig en meeslepend. De lange zoektocht naar een geschikte zanger om zijn nummers te zingen liep uit op niets. Daarop besloot Pascal om zelf zijn nummers te gaan zingen. Samen met zijn “rechterhand” drummer Maurice van de Dool is Pascal keihard aan de slag gegaan om zijn droom te verwezenlijken.

In 2016 is het debuut album “Coming Home” van REDDSOME uitgekomen. Hierop staan 10 eigen geschreven songs. Het album is opgenomen in de Sound Vision studio in samenwerking met producer George Konings.

Met zijn nieuwe band is REDDSOME klaar om zijn energieke pop/rock sound de wereld in te sturen!WWW.REDDSOME.NL

WWW.FACEBOOK.COM/REDDSOME

REDDSOME@GMAIL.COM