Skip to content

SLIM IN DE LIFT 1 April

 

 

Calaspia

Calaspia is ontstaan in het voorjaar van 2009. De band brengt symphonische bombast, harde gitaarriffs en gevoelige ballads ten gehore. Na wat veranderingen in de line-up staan ze weer helemaal klaar om hun muziek ten gehore te brengen aan het publiek!

Cthuluminati
In 2013 richtte zanger/gitarist Devi een live band op voor zijn soloproject Marquis. Na een paar verschuivingen schoof Rami aan als gitarist en Strausz als bassist. Na enkele shows en een full-length CD besloot dit genootschap dat Marquis niet de geschikte context was om door te gaan met het concept dat toen voor ogen was.

Zodoende hebben ze de vlam er in gezet en na een alles vernietigend vuur werd Cthuluminati geboren uit het as van Marquis…. Als een mismaakte feniks, met tentakels en 14 ogen. Al snel werd Rick gedrogeerd en gekneveld achter de potten en pannen geducttaped. De rest van het verhaal wordt verhuld door een dikke rookwolk van mysterie en goedkope Rotterdamse wiet.
Cthuluminati maakt een crossover van doom, black ’n roll en psychedelische rock. Voor deze livesensatie wordt u geadviseerd gehoorbescherming en schoon ondergoed mee te nemen.